Integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss. För att bättre skydda din integritet tillhandahåller vi detta meddelande för att förklara vår online- och informationspraxis och om hur informationen samlas in och används. För att göra detta meddelande lätt att hitta, gör vi det tillgängligt på vår hemsida och vid varje punkt där personligt identifierbar information kan begäras.

Information vi samlar in

Detta gäller all information som samlas in på vår webbplats. De typer av personuppgifter som samlas in på dessa sidor är:

  • Namn
  • Ålder
  • Adress
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Annan eventuellt personlig information som framkommer i ditt CV/personliga brev

Hur vi använder information

Vi använder den information du lämnar om dig själv för att kunna kontakta dig. Vi delar inte denna information med externa parter utan ditt explicita medgivande.

Vi använder returadresser för att svara på det e-mail vi mottar. Sådana adresser används inte i något annat syfte och delas inte med utomstående parter.

Slutligen använder eller delar vi inte personligt identifierbar information som tillhandahållits till oss på nätet på sätt som inte är relaterat till det som beskrivs ovan. Vi ger dig också möjlighet att välja bort eller på annat sätt förbjuda sådana orelaterade användningar.

Vårt engagemang för datasäkerhet

För att förhindra obehörig åtkomst, behålla uppgifternas noggrannhet och säkerställa korrekt användning av information har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in på nätet.

Så här kan du få tillgång till och ändra din information

Du kan få tillgång till all din personligt identifierbar information som vi samlar på nätet och underhåller via e-post, kontakta oss för mer information. För att skydda din integritet och säkerhet tar vi rimliga steg för att verifiera din identitet innan du kan redigera dina uppgifter. Vi använder denna procedur för att bättre skydda din information. Du kan korrigera sakfel i din personligt identifierbara information genom att skicka en förfrågan om detta.

Kontakta oss

Om du har andra frågor eller problem angående dessa sekretesspolicyer, skicka oss ett mail, du finner våra kontaktuppgifter här.

Med vänliga hälsningar

Hedlunda Industri AB